Яйця перепелині харчові( натуральні, свіжі, домашні)
Завдяки своїй енергетичній цінності перепелині яйця називають «ампулами здоров'я». Їх можна їсти як сирими, так і використовувати для приготування смачних омлетів, салатів та інших страв.
Наші яйця без генетично модифікованих організмів. Выготовленны під постійним ветеринарно - санітарним наглядом.
Завдяки натуральним кормів, наші яйця дуже смачні, жовток яйця, яскраво - жовтого кольору.
Це незамінний продукт на кожній кухні. Всього з декількох інгредієнтів можна приготувати незабутній кулінарний шедевр , одна з таких страв це варене перепелине яйце, розрізане навпіл і прикрашене рибною ікрою.
Поживна та енергетична цінність(калорійність) харчових перепелиних яєць(100 г яєчної маси):
білки - 13,0 г; жири - 11,0 грам; вітаміни : А - 5,5 мг; B1: - 1,0 мг.; В2 - 5,5 мг. Енергетична цінність - 155кКал.
20 штук в упаковці