Завдяки своїй енергетичній цінності перепелині яйця називають «амулами здоров'я». Їх можна їсти як сирими, так і використовувати для приготування смачних омлетів, салатів та інших страв.
Кількість мінеральних елементів (мг) й амінокислот (г) у перепелиних і курячих яйцях (на 100 грамів яєчної маси)
Мінеральні речовини й амінокислоти |
Курячі яйця |
Перепелені яйця |
Мінеральні речовини, мг: Кальцій Фосфор Калій Залізо Мідь Кобальт |
50 184 123 87 9,5 3,7 |
76 213 620 404 17 6,6 |
Амінокислоти, г: Лизин Цистин Метионин Аспарагінова кислота Глутамінова кислота Триптофан |
0,74 0,27 0,37 0,78 1,43 0,19 |
1,05 0,43 0,72 1,16 1,72 0,24 |
Наші яйця без генетично модифікованих організмів. Виготовлені під постійним ветеринарно- санітарним наглядом.
Завдяки натуральним кормам наші яйця дуже смачні, жовток яйця, яскраво- жовтого кольору.
Це незамінний продукт на кожній кухні. Всього з декількох інгредієнтів можна приготувати незабутній кулінарний шедевр, одна з таких страв — це варене перепелине яйце, розрізане навпіл і прикрашене рибною ікрою.
Поживна та енергетична цінність (калорійність) харчових перепелиних яєць (100 грамів яєчної маси):
білки - 13,0 грам; жири - 11,0 грам; вітаміни: А - 5,5мг; B1: - 1,0 мг; В2 — 5,5 мг. Енергетична цінність — 155 кКал.
20 штук в упаковці
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Яйце |
Країна виробник | Україна |
Види домашньої птиці | Перепели |
- Ціна: 26 ₴/упаковка