Перепелині яйця (у пластикових пакованнях)

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 0002
27 грн/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (95) 054-88-87
- +380 (63) 130-84-00
Опис
Завдяки своїй енергетичній цінності перепелині яйця називають «амулами здоров'я». Їх можна їсти як сирими, так і використовувати для приготування смачних омлетів, салатів та інших страв.
Кількість мінеральних елементів (мг) й амінокислот (г) у перепелиних і курячих яйцях (на 100 грамів яєчної маси)
Мінеральні речовини й амінокислоти |
Курячі яйця |
Перепелені яйця |
Мінеральні речовини, мг: Кальцій Фосфор Калій Залізо Мідь Кобальт |
51 184 123 87 9,5 3,7 |
76 213 620 404 17 6,6 |
Амінокислоти, г: Лизин Цистин Метионин Аспарагінова кислота Глутамінова кислота Триптофан |
0,74 0,27 0,37 0,78 1,43 0,19 |
1,05 0,43 0,72 1,16 1,72 0,24 |
Наші яйця без генетично модифікованих організмів. Виготовлені під постійним ветеринарно- санітарним наглядом.
Завдяки натуральним кормам наші яйця дуже смачні, жовток яйця, яскраво- жовтого кольору.
Це незамінний продукт на кожній кухні. Всього з декількох інгредієнтів можна приготувати незабутній кулінарний шедевр, одна з таких страв — це варене перепелине яйце, розрізане навпіл і прикрашене рибною ікрою.
Поживна та енергетична цінність (калорійність) харчових перепелиних яєць (100 грамів яєчної маси):
білки - 13,0 грам; жири - 11,0 грам; вітаміни: А - 5,5мг; B1: - 1,0 мг; В2 — 5,5 мг. Енергетична цінність — 155 кКал.
Зберігати за температури від 0 до 8 градусів, за вологості від 80 до 85% — 25 діб;
від 8 до 15 градусів, за вологості від 75 до 80% — 10 діб.
20 штук в упаковці.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Вид яєць | Перепелині |
Інформація для замовлення
- Ціна: 27 грн/упаковка