Перепелині яйця(в паперових упаковках)

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 0001
26 грн/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (95) 054-88-87
- +380 (63) 130-84-00
Опис
Завдяки своїй енергетичній цінності перепелині яйця називають «ампулами здоров'я». Їх можна їсти як сирими, так і використовувати для приготування смачних омлетів, салатів та інших страв.
Кількість мінеральних елементів (мг) і амінокислот (г) у перепелиних і курячих яйцях(на 100 г яєчної маси)
Мінеральні речовини й амінокислоти |
Курячі яйця |
Перепелині яйця |
Мінеральні речовини, мг: Кальцій Фосфор Калій Залізо Мідь Кобальт |
50 184 123 87 9,5 3,7 |
76 213 620 404 17 6,6 |
Амінокислоти, м: Лізин Цистин Метіонін Аспарагінова кислота Глутамінова кислота Триптофан |
0,74 0,27 0,37 0,78 1,43 0,19 |
1,05 0,43 0,72 1,16 1,72 0,24 |
Наші яйця без генетично модифікованих організмів. Выготовленны під постійним ветеринарно - санітарним наглядом.
Завдяки натуральним кормів, наші яйця дуже смачні, жовток яйця, яскраво - жовтого кольору.
Це незамінний продукт на кожній кухні. Всього з декількох інгредієнтів можна приготувати незабутній кулінарний шедевр , одна з таких страв це варене перепелине яйце, розрізане навпіл і прикрашене рибною ікрою.
Поживна та енергетична цінність(калорійність) харчових перепелиних яєць(100 г яєчної маси):
білки - 13,0 г; жири - 11,0 грам; вітаміни : А - 5,5 мг; B1: - 1,0 мг.; В2 - 5,5 мг. Енергетична цінність - 155кКал.
20 штук в упаковці
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Яйце |
Країна виробник | Україна |
Види домашньої птиці | Перепели |
Інформація для замовлення
- Ціна: 26 грн/упаковка